Welcome to our website !

Jatuh Cinta dengan SAIFUL NANG

By 10:55 AM

OH ! Bulan Dimanakah Bintang
Sudah Terlindung diKayu Ara
OH ! Sayang Dimanakah Bujang
Sudah Menjadi Orang PerKasa

Photographer yang tidak asing lagi dan tak lekang menitir dibibir pengemar bidang photography. Havoc sudah...

Suker sangat sebab Saiful Nang suka bermain dengan warna warna pastel. So picturenya nampak soft je.. Sejuk mata memandang. Thumbs up...

alahai comel nyer...

Inila orangnya, hebatnya Saiful Nang bukan calang2. Meniti hari sebagai seorang anak petani yang miskin. Bertungkus lumus mendaki kehidupan seninya berbekalkan RM90 dan camera pinjam. Hari ini beliau bukan lagi anak petani meraih hidup, tetapi merupakan seorang anak yang bergelar Photographer yang hebat melakir nama dimata dunia.

Gahnya Saiful Nang sehebat foto2nya. Qualified sebagai Profesional Master in Photography by MPA UK.. huhuhu.. Segulung ijazah in Film Studies MMU pengikat kemahiran dalam visual communicaton.

Jom kiter layan...







Terngangakan korang.. Dah dah tak boleh banyak2.. hehehe nak tengok lebih meh klik laman web Abang Saiful Nang kiter

Telefon pun boleh...+60380766878
 Email : saifulnang@candidsyndrome.com
nah hambik ni

Kalau ada event like wedding kew, nak berguru kew, lehla test kehebatan Abang Saiful Nang
 jangan telefon ungkap madah cinta udahla yer... hehehe

                                          

You Might Also Like

3 comments

Newsletter