Welcome to our website !

Lelaki Berbau Hamis

By 6:20 PM

"WO wo wo wo". Ini kenyataan yang menggegar2 hati dan perasaan lelaki. Aku just read the info and i think its really interested to know and share with others people. Kajian yang telah dilakukan oleh Charles Wysocki dari Monell Chemical Senses Centre Philaphedia menguatkan lagi kenyataan diatas dimana bau lelaki bukan la hamis, tetapi lebih kuat jika dibandingkan dengan perempuan. 


Sample peluh dibawah ketiak dari kedua2 belah pihak lelaki dan perempuan diambil sebagai uji kaji. Didapati baunya hampir sama kuat. Tetapi kajian seterusnya dilakukan dengan kombinasi minyak wangi terhadap kedua2 sample. 


Menunjukkan bau peluh si pemilik lelaki masih dapat dikenalpasti oleh perempuan

Tetapi pemilik peluh perempuan sukar untuk dikenalpasti

So, ini bermakna perempuan dapat mengecam bau lelaki dan anda tidak boleh menyangkal persepsi sekiranya perempuan mengatakan anda berbau hamis... "terima dan akur yer.."


Tapi buat lelaki anda patut berasa bangga kerana bau anda akan kekal diingatan wanita2 dan berkemungkinan terbawa2 dalam mimpi. Ketahuila bahawa biologikal bau badan anda membantu wanita2 diluar sana untuk memilih si jantung hati.

LadyComot; terdapat juga kajian mengatakan bau ketiak lelaki dapat menghilangkan stress 

                                        

You Might Also Like

7 comments

Newsletter