Welcome to our website !

Anak LadyComot suka kencing merata hua hua hua

By 6:12 PM

Ish.. ish.. ish.. anak sapa la tu... buruk kebenornye peragai... (sebat bontot tu baru tau..kekeke)

Sebenarnya anak LadyComot ni bukanla seperti yang u all bayangkan yer.. 



Inila dia anak LadyComot yang kencing merata tu.. degil nak mampos.. tak mau dengar kata langsung macam u all (eh silap pulak..hehehe..) LadyComot tau u all ni baik2 orangnya :P ,

Kalau nak tau, anak LadyComot ni boleh di toilet train tau. Kepayahannya lebih dari kucing dan lebih mudah dari anjing. So, klu sapa2 nak cuba kenala tahan sabar ngelap kencing dia rata-rata dulu.. (boleh dijadikan senaman bagi yang berdiet di luar sana).. 

Dah dua minggu ngajor nye, tp tak paham2 bahasa jugak. Sabo jerla yek.. Dari pembacaan LadyComot, paling cepatpun makan masa satu bulan, paling lama  berbulan2 pun tak jalan (itu anak LadyComotla tu..hehehe)

U all doakan ek moga2 anak LadyComot ni insaf dan pulang ke pangkal jalan.. (takda la mummy dia pening memanjang). If kata kalau dah berjaya, LadyComot dengan tabik dadanya akan cita kat u all tau..hua hua hua sebaliknya wat diam2 suda.... (syyyyyyh) hehehe



                                          

You Might Also Like

2 comments

Newsletter