Welcome to our website !

Kali pertama di malam pertama... jeng jeng jeng

By 12:00 PM

Assalammualaikum...? Hello..? Ni hao...? Nalama...? Konnichiwa...? Annyeong haseyo yo...?

Hehehehe mukadimah salam pun dah berjela2 (urmmm ikutkan aje... senyumla sikit)  sebenar benar nya tak tahu nak menaip apa (aduish pening2) wakakakaka

Tajuknya wat gempak je !!! hehehe...  tapi mesti suka tajuknya kan... (senyum simpul pulak dia disana tu ye :) 

Ini my first time di malam pertama berblogging, masih kekok lagi. Rasa macam keras jer.. (jari jemari yang keras tau, (jangan nak pikir lain okey ! toink* kang... kekeke). Disebabkan jemari ni rasa macam tak lentur, so, nak ajar senaman sikit.. namanya bukak tutup tangan seperti dibawah ye.. meh ikut sama2


Untuk pengetahuan u all senaman ni memang di iktiraf, sah dan sahih, dah terang tak perlu nak suluh2 lagi..kekeke dan dinamakan 'circulatory exercise'... tujuannya untuk merlancarkan peredaran darah supaya tangan u all tu tak jadi 'cramp'. So, kalau ada sapa2 kat luar sana tu sebelum menumbuk orang bolehla praktikkan dulu senaman ni.. kompem berjaya arr.hehehe (pembacaan tidak sesuai untuk kanak-kanak dibawah umur :p )

Sebelum LadyComot melalut panjang lebaq.. LadyComot nak 'wish' salam perkenalan. 

 Kita enjoy  !!!    
                                          

You Might Also Like

1 comments

Newsletter