Welcome to our website !

Perutku Boncit !!!

By 8:13 PM

LadyComot baru je balik dari kerja, perh! penatnya rasa. Seronoknya dapat landing kat atas tilam yang empuk ni (mai la join sekali). Masa balik tadi singgah kat pasar malam kejap. Rindu nak cuci2 mata tengok2 orang. Manala tau da sangkut ngan mamat2 handsome pulak ker... Kebanyakkan yang berniaga ni kan lelaki. (hebatnya mereka memasak dah macam chef Wan). Kalau sangkut berasapla dapur LadyComot pagi petang siang malam... hehe

Tapi yang dok berkenan sangat kat hati ni bukan makanan yang mereka masak tau.. tp berkenan sangat kat penjualnnya. 

       kenapa ye ? (handsome sangat ke  dia..)

Oh tidak ! mintak simpang jalan kampung moyang LadyComot ... Sebenarnya mata juling dok perati  banyak yang  bulat2  terjojol kedepan.. ingat buah tembikai tadi... 3kali pandang baru perasan...

        apa ke dia tu...?


teringat kawan pernah cerita.. kata dia 

Kak Fai : korang nak tau x kenapa perut lelaki boncit lepas kawin

LadyComot n the geng : ha lelaki buncit..? (tapi kalau tengok tak kawin pun ada yang buncit jugak!)

Kak Fai : baik korang p perati betul2 yang kawin banyak ke yang tak kawin bnyak buncit..?

LadyComot n the geng :   "setelah diperhatikan"
                                       eh yerla Kak Fai.. Suami Kak Fai pun sama.. ooopsss!!!

Kak Fai : ish korang ni laki aku pun korang tengok ek... sekeh kang!!!

klu korang nak tau lelaki lepas kawin buncit.. sebabnya they all ni akan rasa lapa dan makan tak hengat dunia selesainya projek gagasan tarik papan sorong papan.. kekekeke


Ladycomot n the geng : ooooooo (blur..) ... 
                                    eh ye ye o je Kak Fai ni...

Apa pula kata u all... betul ke ?

                                          

You Might Also Like

1 comments

Newsletter