Welcome to our website !

Perkara aku paling takut masa kecil

By 10:28 AM

Mesti pikir LadyComot takutkan lipas, cicak, cacing, lintah kan kan kan..? Sorry babe tak takut eh suma tu. Lintah tu dah macam kawan sepermainan wo. Siap leh genyeh, tempel2 lagi. kekekeke 

Perkara yang LadyComot paling takutkan masa kecil2 dlu...

Tandas cangkung/duduk sebab my imagine macam ni


So becouse of that LadyComot sanggup menahan kalau tak ada orang nak temankan. Sampai kena berak batupun ada kekekeke. Apa la tak senonohkan...

Air pancut sebab my imagine will be like 


Setiap kali taking bath sanggup tadah air pakai baldi cedok guna gayung. Dulu la... sekarang takdo kojo eden, lambat no nak tunggu air penuhnya. Guna shower sonang. 

Orang badan besar my imagine could be like


Dulukan badan kecik, dah rasa macam duk sebelah gergasi. 

Gigi jongang

Dulu ada habit suka hisap jari. My mum la cerita sampai 3 years old i think. Everytime akan nyot2. So mak and ayah memang larang habisla. Puas dah macam2 kasi tocer, tapi u know budak kecikkan, mana nak heran. Sampai la satu hari tu follow my mum pergi pasar kot. Adala terserempak dengan seorang mamat sebijik macam ni....


Since tu, memang dah tak hisap jari lagi. wakakakaka
                                          

You Might Also Like

0 comments

Newsletter